El grup de joves d'Avinyonet de Puigventós creiem que el respecte, l'educació i l'empatia son bàsics per a una bona convivència al poble. Creiem que aquests són principis mínims per poder conviure com a societat, i per això, sempre intentarem fomentar-los i defensar-los.

Respecte el famós problema de la BIBLIOTECA, dir que sabem que l'actuació de l'Ajuntament no ha estat la correcta i que els veïns que s'han vist ofesos o afectats estan en el seu dret de demanar explicacions i solucions. Ara bé, el que no volem, és que per un error o una mala acció es condemni de la manera que s'està fent a un grup de persones que sempre han buscat el millor pel poble intentant acontentar a tothom per molt difícil que això sigui.

No ens sembla bé (adults i responsables) actuïn amb aquesta falta de respecte i aquest menyspreu cap a l'equip de govern. Tampoc ens agrada gens que mig Catalunya conegui Avinyonet de Puigventós pels llibres de la biblioteca i no per la meravellosa garriga, boscos, masies, casc antic, cultura, festes i tot el que forma part d'aquest municipi, que ara, es veu amenaçat per les ganes de posar el dit a la fafra. Estem totalment en contra de les imatges ofensives que alguns veïns estant fen circular per les xarxes socials, les declaracions acompanyades d'insults i menyspreu i dels escrits que busquen ferir l'imatge de la gent que ha lluitat i està lluitant pel poble (encara que alguns no ho creieu).

Aquest missatge està escrit per obrir els ulls a la gent d'Avinyonet, i buscar una via de diàleg per solucionar tots els problemes actuals i futurs que puguin sorgir. No busquem la provocació ni faltar al respecte a ningú. Volem un plble unit en el quals ningú camini sol, tots som necessaris!

Tots units som capaços de trobar una solució a qualsevol problema sense la necessitat de diaris, televisions o xarxes socials que a vegades, només fan que empitjorar les relacions. Nosaltres volem un poble tranquil i en harmonia, on les coses es solucionen parlant i amb respecte. Atentament,

Grup de Joves d'Avinyonet de Puigventós.